Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ocado Technology obre nova seu al 22@

21 d'abril de 2021

Articles - Indústria i Territori

L'empresa britànica fa cinc anys que té una filial a Barcelona, però aquest any ha decidit obrir una nova seu a la ciutat de Barcelona. Més concretament, al 22@ o Districte de la Innovació, amb aquest canvi, l'empresa preveu contractar a més personal, superant els 200 empleats. El nou local serà més sostenible i, per tant, reduiran el seu impacte mediambiental.

Ocado Technology és una empresa dedicada a la creació de software vinculada a l'e-commerce. En concret, potencia el desenvolupament de venda per internet per cadenes de supermercats. De fet, la cadena catalana, Bon Preu, va utilitzar el seu sistema per implementar l'enviament de productes a casa i la seva compra en línia en el moment àlgid del confinament.

A més, l'empresa s'ha incorporat a l'associació Barcelona Tech City per "reforçar el nostre compromís amb la ciutat de Barcelona i l'ecosistema i el talent local", tal com explica el director de l'empresa, Guillem Vila Palau. Actualment, treballen 175 persones de 29 nacionalitats diferents amb perfils molt marcats pel talent i la innovació.

Temes Ocado Technologyinnovació22@Barcelona Tech Citysoftware

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x