Catalonia Talent

Catalonia Talent

Cristóbal Colón deixa la direcció general de La Fageda

5 de març de 2024

Articles - Indústria i Territori

Cristóbal Colón, fins ara president i director general de la cooperativa La Fageda, ha decidit allunyar-se del càrrec després de dirigir l'empresa durant 42 anys, des de la seva fundació el 1982. Silvia Domènech, que fins ara ocupava el càrrec de directora adjunta, assumeix ara la responsabilitat com a directora general, mentre que l'economista Josep Maria Bonmatí, anteriorment vicepresident del patronat, assumeix la presidència d'aquest òrgan de govern.

Colón, de 75 anys, va rebre el darrer Premi d'Honor Talent en l`àmbit social, de mans del president de la fundació Impulsa Talentum, i del Conseller Carles Campuzano. Cristóbal Colón serà nomenat president d'honor i ha destacat que confia plenament en el futur de l'empresa, afirmant que es troba "en molt bones mans" gràcies al compromís i la competència professional dels patrons i directius.

La Fageda va començar com una iniciativa per proporcionar ocupació a una quinzena de persones afectades per malalties mentals. Avui dia, ofereix llocs de treball a més de cinc-centes persones.

Amb la seva ubicació al parc natural de la zona volcànica de La Garrotxa (Girona), La Fageda té com a objectiu principal fomentar la integració social. L'empresa es dedica a l'elaboració i comercialització de productes làctics, així com a melmelades, gelats i una àmplia gamma de serveis que inclouen des de la jardineria fins a la ramaderia i la neteja.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x