Catalonia Talent

Catalonia Talent

Lluís Juncà: "Les dones emprenedores són clau pel futur de la nostra societat i sense la seva aportació no podrem construir un món més sostenible, divers i equitatiu"

22 de setembre de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

El director general d’Innovació i Emprenedoria del Departament d’Empresa i Treball, Lluís Juncà Pujol, ha assegurat que “les dones emprenedores són clau pel futur de la nostra societat i sense la seva aportació no podrem construir un món més sostenible, divers i equitatiu”. El director general ha fet aquestes declaracions durant la cloenda del grup de treball Dona i Empresa.

Juncà ha afegit que “és una prioritat del Govern donar-les suport, acompanyar-les i també inspirar-les” i ha avançat que “continuaran treballant en aquesta línia, a través de nous formats innovadors”.

El Grup de treball Dona i Empresa és una iniciativa impulsada pel Departament d’Empresa i Treball. En les dues edicions que s’han fet han participat 46 entitats, s’ha donat suport a un total de 24 noves iniciatives i s’ha convidat a 22 ponents.

Entre les iniciatives sorgides hi ha la creació de fins a 2 noves xarxes d’emprenedores al territori: Xarxa Emprenedores Pallareses (XEP) impulsada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb 32 dones emprenedores i la Xarxa Emprendona d’Osona impulsada Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement d’Osona amb 10 dones emprenedores.

Des del grup també s’ha impulsat la publicació d’una pàgina web de suport a les dones emprenedores, una col·lecció de manuals per reduir la bretxa de gènere a l’ecosistema emprenedor, el desenvolupament de diferents jornades i nous programes d’acompanyament, coaching i mentoria per a dones emprenedores.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x