Catalonia Talent

Catalonia Talent

L'empresa Nuveg innova en alimentació

20 de març de 2024

Articles - Gastronomia i alimentació

L'empresa catalana Nuveg ha desenvolupat una innovadora proposta en l'àmbit de l'alimentació basada en plantes: el primer brou proteic instantani amb fideus d'arròs, elaborat a partir d'aliments deshidratats d'origen vegetal. Aquesta nova oferta, fruit de la seva especialització en la producció d'aliments plant-based, s'adreça tant a vegans com a persones interessades en una alimentació rica en proteïnes i saludable.

El brou proteic de Nuveg, que es prepara simplement dissolent un preparat en pols amb aigua calenta, ofereix les proteïnes equivalents a dos ous, proporcionant una opció nutritiva i versàtil per a diverses necessitats dietètiques. Aquest producte s'uneix a la quinzena de referències de la marca, totes elles caracteritzades per ser aptes per a vegans, sense gluten ni additius químics.

El desenvolupament d'aquest brou proteic ha comptat amb el suport del Govern català, a través d'ACCIÓ, l'agència per la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball. Els ajuts a Noves Oportunitats de Negoci han estat fonamentals per crear aquesta nova línia gastronòmica basada en proteïna vegetal, que s'ha convertit en una proposta innovadora dins del mercat de productes plant-based.

La presentació dels productes de Nuveg a la Fira Alimentaria 2024, que tindrà lloc al Pavelló Catalonia d'ACCIÓ, és una oportunitat excel·lent per donar a conèixer aquesta nova proposta al mercat internacional. La participació de Nuveg en aquest esdeveniment ressalta la importància i el potencial del sector de la proteïna alternativa i els productes vegetals, i reforça el compromís de l'empresa amb la innovació i la sostenibilitat alimentària.

A més, la marca Nuveg, creada l'any 2023, és part del grup Tentorium Energy, especialista en la producció de "superaliments", aliments densos en nutrients sense químics ni processats. Amb més de 150 ingredients en cartera, Nuveg ofereix una gamma completa de productes, des de salses fins a alternatives vegetals de productes càrnics, que s'adrecen a un ampli ventall de consumidors conscients de la importància d'una alimentació equilibrada i saludable.

Actualment, Nuveg distribueix els seus productes a través de portals digitals especialitzats en productes plant-based, així com en una selecció d'establiments físics a Barcelona i Madrid. Amb miras al futur, l'empresa planeja expandir la seva presència a tot el territori espanyol i entrar en les principals cadenes de supermercats, consolidant així la seva posició com a referent en l'oferta d'aliments saludables i sostenibles.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x