Catalonia Talent

Catalonia Talent

El "Tast de la Rambla" tanca les portes, amb un èxit de 95.000 assistents

4 d'octubre de 2021

Articles - Gastronomia i alimentació

Ricard Casanovas- La setena edició de Tast a la Rambla va finalitzar el passat diumenge 3 d'octubre, amb un gran èxit de públic, amb bon sabor de boca i sobretot amb l'estómac ben ple.

 Durant els quatre dies de l'esdeveniment, es va poder gaudir de l'oferta de 26 restaurants i pastisseries de la ciutat, on 95.000 persones han passejat pels seus stands i acudit a les activitats gratuïtes d'aquests. El públic, havent estat majoritàriament local, amb un 63% de barcelonins, un 22% de turistes internacionals, un 6% de la província de Barcelona, ​​i la resta d'altres punts de Catalunya o de l'estat; entre tots van tastar més de 140.000 degustacions, en un horari de 12h a 22h dijous i diumenge, i de 12h a 00h divendres i dissabte.

 CataloniaTalent no es va quedar al marge, i va poder anar per degustar unes quantes tapes. Cal destacar l'organització dels stants per comprar els Tockens (la moneda intercanviable de l'esdeveniment), i la neteja del lloc tant com les restriccions de covid complertes. Vam poder provar 4 tapes que ens van fascinar: "El brioix de tàrtar de salmó marinat amb ratlladura de llima, maionesa de siracha i avellanes caramel·litzades" realitzada pel restaurant Telefèric (Plaça Doctor Letamendi 27) que, justament, va obtenir el reconeixement per ser la tapa més venuda de l'esdeveniment; "El mollete de Picanya de vedella madurada amb chimichurri d'herbes de la Mediterrània" (sí, està tan bo com sona) del grup barceloní PepaTomate; "El pastrami xinès amb brioix a la planxa" del restaurant Kao Dim Sum (Carrer de l'Bisbe Sivilla 48), on el brioix estava per llepar-se els dits; i finalmente, però igual de desitjable, "El Rigatoni al Tartufo amb cansalada torrada al Xerès i Grana Padano" de l'establiment Foodlona (Carrer Girona 71), pels amants de la pasta.

 Esperem amb ànsies la propera edició de "Tast a la Rambla", que com cada any, recupera la vida a la Rambla de Santa Mònica, reivindica la seva gastronomia, fomenta el patrimoni cultural de Barcelona, ​​i obre les portes a un món fantàstic que només es pot viure mitjançant el paladar.

 

 

 

Temes GastronomiaFoodLoverBarcelonaMenjar

Contingut relacionat

Carregant...
x