Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Hub Foodtech & Nutrition organitza una jornada sobre innovació i tendències

7 de setembre de 2023

Articles - Gastronomia i alimentació

El Hub Foodtech & Nutrition organitza una jornada sobre innovació i tendències que es durà a terme el dia 21 de setembre. El programa se centrarà en explicar nous models de negoci i en donar a conèixer inciatives innovadores i startups que treballen productes en línia amb les noves tendències del mercat agroalimentari.

El divulgador científic i tecnòleg alimentari, Mario Sánchez Rosagro, moderarà la jornada que s’iniciarà amb la xerrada “El food design com a motor d’innovació”, a càrrec de Mariana Eidler, Food Design Lab Director d’Elisava i cofundadora de Fork.

Seguidament, Miguel Angel Cubero, CEO d’Ingredalia, explicarà «La recuperació d’ingredients de valor afegit. El model de negoci d’Ingredalia». Aquesta startup ha estat guanyadora dels Premis Ingenia Startup, els quals tenen com a objectiu donar a conéixer startups agroalimentàries amb projectes de gran impacte en l’àmbit del producte, procés, seguretat alimentària, consumidor, sostenibilitat, envasat o digitalització.

La jornada també comptarà amb una conversa sobre «La proteïna, canvi de paradigma» amb Jordi Calbet, CEO d’Iberinsect i Mario Muñoz, MicroAlgae. A més hi haurà una taula rodona on es parlarà de «Startups: la necessitat de la tecnologia i la innovació per a l’alimentació del futur» i que comptarà amb la participació de Mayte Corbinos – CEO Amar81, Humbert Conti – CEO de Kensho i Victor Manuel Sánchez – CEO Sorbos. D’altra banda, la tècnica d’enllaç de la Unitat de Valorització de la Fundació URV, Àngels Luque, i la cap de vendes de NT Sensors (spinoff URV), Blanca Santomás, exposaran la seva experiència en relació a «»Recerca i transferència en l’àmbit del food sector a la URV». Per acabar, un cop extretes les conclusions de la jornada, hi haurà cafè-networking amb tots els assistents.

Contingut relacionat

Carregant...
x