Articles - Gastronomia i alimentació
En Josep Roca, el mitjà dels germants roca ha rebut nombrosos reconeixements al llarg de la seva carrera. Enguany, però el The World's 50 Best Restaurants ha creat per primera vegada el premi Beronia World's Best Sommelier Award i tothom ha pensat en ell.
A més, el restaurant barceloní Disfrutar, dels excaps de cuina d'elBulli Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, és el tercer millor restaurant del món. Així ho ha revelat aquest dilluns el rànquing britànic The World's 50 Best Restaurants en una gala a Londres.
El guanyador d’aquesta edició ha estat Geranium, de Copenhaguen i completen el podi, Central, de Lima, en la segona posició; Diverxo, de Madrid, en la quarta i Pujol, de Ciutat de Mèxic, en la cinquena posició.
L'establiment d'Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, situat al carrer Villarroel de la capital catalana, ha arribat a la tercera posició dels millors restaurants del món. L’organització ha remarcat que és un restaurant “enginyós, divertit, experimental i tremendament deliciós”.