Catalonia Talent

Catalonia Talent

La UPF Barcelona School of Management obté l'acreditació AMBA i es posiciona entre les escoles líders de management al món

26 de gener de 2021

Articles - Cultura

La UPF Barcelona School of Management ha obtingut l’acreditació AMBA amb què se’n reconeix la qualitat acadèmica i reputació i la posiciona entre les millors escoles de negoci del món. El segell, a l’abast només de 286 escoles a escala global, sis a escala estatal i tres a la ciutat de Barcelona, és un reconeixement atorgat per l’associació internacional de Màsters en Administració d’Empreses (AMBAs & BGA) amb seu al Regne Unit.

“Aquesta acreditació ens ajudarà en el nostre trajecte per esdevenir una escola de management d’abast internacional i amb impacte social”, ha celebrat el degà de la UPF-BSM, Oriol Amat, que transmet l’enhorabona “a tot el personal de gestió, professorat, alumnat, alumni i empreses que han participat d’aquesta gran fita”. Comptar amb l’AMBA, doncs, suposa un pas més en la internacionalització real de la UPF-BSM. A més, aquest reconeixement obre la porta a la UPF-BSM a participar en rànquings internacionals de prestigi com ara el QS Business Masters Ranking

La UPF Barcelona School of Management, doncs, suma una de les tres acreditacions internacionals de reconegut prestigi batejades com la triple corona i avança posicions en el seu objectiu d’obtenir-les totes, ja que només hi ha 100 escoles al món que compten amb aquest triple reconeixement. “Estic encantat que la UPF Barcelona School of Management esdevingui un membre de la nostra xarxa global d’escoles de negocis que només inclou les millors: un 2%”, ha expressat Andrew Main Wilson, director executiu de l’Associació d’AMBAs i BGA. 

L’AMBA és una acreditació institucional que ha avaluat, en el cas de la UPF-BSM, els programes EMBA i Master of Science in Management. “Amb aquest segell entrem a competir amb el grup dels millors”, ha apuntat Susana Domingo, directora de l’EMBA, que ha destacat la rellevància d’aquesta acreditació “en un entorn tan competitiu com el de Barcelona”. “Després de 23 edicions de l’EMBA, aquest reconeixement ens permetrà atraure alumnat, professorat i empreses internacionals”, afegeix la també cap de l'Àrea Acadèmica d'Estratègia i Emprenedoria. 

Notícia de la UPF: https://www.bsm.upf.edu/ca/noticies/acreditacio-amba-upf-barcelona-school-of-management

Temes UPFciènciaAMBAeducacióMasterScience in Management

Contingut relacionat

Carregant...
x