Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital, OFFF, arriba a Barcelona amb la seva 24a edició

3 d'abril de 2024

Articles - Cultura

El OFFF, el reconegut Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital, està a punt de desplegar la seva màgia a Barcelona en la seva 24a edició. Els dies 4, 5 i 6 d'abril, els amants de la creativitat convergiran als diversos espais del Disseny Hub Barcelona per a immersir-se en un esdeveniment carregat d'inspiració i innovació.

Amb l'objectiu de celebrar i fomentar el talent creatiu, especialment en els àmbits del disseny i les arts digitals, l'OFFF ofereix tres jornades plenes d'activitats estimulants. Des de conferències i tallers fins a masterclass i sessions de networking, el festival és una oportunitat única per a connectar amb professionals destacats i descobrir les últimes tendències del sector.

Aquest any, l’OFFF presenta un programa amb més de 70 ponents de renom internacional, abordant temes que van des de la navegació en la indústria creativa fins a la fusió entre música i art visual. Destaquen les performances úniques com la pintura en viu del muralista Timothy Goodman i la presentació en viu de l'artista 3D Sam Rolfes.

Un dels aspectes més destacats d'aquesta edició és la plataforma "The Next Us", dedicada a la promoció del talent emergent. Aquesta iniciativa permet als joves creatius de les principals escoles de Catalunya mostrar els seus projectes davant d'una audiència internacional, consolidant-se com a trampolí cap a la seva carrera professional.

Amb un programa acurat i carregat de sorpreses, l'OFFF vol Barcelona com a destí de referència per a la creativitat i la innovació a nivell mundial.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x