Catalonia Talent

Catalonia Talent

Mireia Comas és la guanyadora de la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme

16 de setembre de 2021

Articles - Cultura

Mireia Comas i Sergi Alcàzar han estat guardonats amb el primer i el segon premi de la Categoria Professional de la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme. Així ho ha donat a conèixer 'La Mira', el magazín organitzador d'aquest guardó dotat amb 2.500 euros el primer premi, 1.000 el segon i 500 el tercer.

 La fotògrafa terrassenca Mireia Comas ha guanyat la primera edició amb el treball fotogràfic publicat a “La Directa”  ‘Atrapats’ que mostra la situació de dotze joves migrats que van conviure en una nau abandonada de Terrassa durant la pandèmia.

 Sergi Alcàzar, fotògraf d’ "ElNacional.cat" ha rebut el segon premi de la Categoria Professional per la sèrie de dotze fotografies sota el títol “Les morts de la Covid” . També ha estat distingit amb una menció especial per la sèrie de nou fotografies sobre els professionals sanitaris que s'han deixat la pell lluitant contra la pandèmia, presentada sota el títol “Primera línia .

El tercer premi se l’ha emportat el fotoperiodista de Calldetenes, Marc Sanye, per la fotografia “Maria” publicada a “El 9 Nou”.

En la categoria d’estudiants (dotada amb material fotogràfic) els premis han estat per Bernat Cedó, de l’Escola Fotogràfica IEFC, per “A porta tencada” ,  un recull fotogràfic de com es va viure el confinament des de casa. El segon premi és per a David Rico de l’Escola Fotogràfica IEFC per “L’esport que va guanyar la Covid”  i el tercer se l’emporta la Lydia Medina de l’Escola Groc per “La soledat”, així com una menció especial per a Anna Lofi, estudiant de postgrau en fotoperiodisme de la UAB, pel treball fotogràfic “Confinament de l’àvia”.

Temes FotoperiodismePremis MiravisionsMireia ComasEdició

Contingut relacionat

Carregant...
x