Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum i el Col·legi d'Economistes de Catalunya aposten pel talent

21 de novembre de 2022

Articles - Economia

El proppassat 10 de novembre, el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, i el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Carles Puig de Travy, van signar un conveni de col·laboració entre la Fundació Impulsa Talentum i la xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya EconomistesBAN per tal de  potenciar, impulsar i fomentar el talent. Aquest conveni té per a objectiu impulsar projectes de col·laboració que permetin el foment, la divulgació i l'impuls d'experiències, empreses, emprenedors i projectes centrats en la gestió del talent i del coneixement en l'àmbit empresarial.

El Col·legi d'Economistes de Catalunya és una institució que treballa d'una forma transversal. El seu degà, Carles Puig de Travy, explicava durant la signatura del conveni que els economistes estan presents en tots els àmbits, des del turisme a la sostenibilitat, des de la cultura a la salut, i que precisament la innovació, la gestió del talent, i la transferència del coneixement són elements troncals d'interès per al Col·legi.

Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, vinculava la signatura d'aquest conveni al paper important que els economistes en particular i el Col·legi en concret juguen en el creixement del país. En aquest aspecte, va destacar la necessitat de potenciar els projectes d'innovació que permetin posar el coneixement adquirit per una institució històrica i catalana d'economistes de primer nivell al servei dels emprenedors i joves que inicien projectes disruptius i trencadors, per fer avançar la societat.

El Conveni s’ha presentat públicament en el marc del Talent & Knowledge Congress, que ha tingut lloc els dies 15 i 16 de novembre a la Torre Glòries. Aquesta segona edició del congrés internacional sobre talent, que organitza la Fundació Impulsa Talentum, ha tingut per objectiu precisament generar coneixement, debat i discurs al voltant de les noves polítiques empresarials que retornen a l'home al centre dels valors intangibles de l'empresa, posant l'èmfasi en com la tecnologia pot servir a aquest objectiu, i no a l'inrevés.

Contingut relacionat

Carregant...
x