Catalonia Talent

Catalonia Talent

La 080 aterra a Barcelona amb una edició digital

27 d'abril de 2021

Articles - Cultura

La Pedrera s'ha convertit en el nou escenari de la 27a edició de la 080 Barcelona Fashion en la que, per segon any consecutiu, se celebra de manera virtual. Aquest any es presenten col·leccions de 22 dissenyadors amb vídeos, en comptes de les tradicionals desfilades, sota l'eslògan de Undress Your Mind (despulla la teva ment). La 080 ha començat el dimarts 26 d'abril i durarà fins al dijous 29. Cada dia a partir de les 18 hores es podrà veure la desfilada a través de la pàgina web oficial.

El discurs de presentació ha estat a càrrec del conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa que ha destacat la innovació, sostenibilitat i creativitat de la celebració del certamen. Es podran veure les propostes de Txell Miras, dissenyadora que va presentar la primera col·lecció l'any 2004, o Custo Barcelona, que ja són clàssics de la 080, però també es podran veure les noves col·leccions de dissenyadors novells, recentment sortits de les escoles de disseny.

La desfilada inaugural va ser organitzada pel dissenyador barceloní Avellaneda que ha presentat la col·lecció La nuit éclairée i tancant la desfilada el dissenyador Álvaro Calafat amb la seva col·lecció Capítulo 1 Desequilibrio. La 080 vol projectar la moda a tots els públics i consolidar Barcelona i el conjunt de Catalunya com a referents internacionals.

Temes 080 Barcelona FashionmodacreativitatinnovacióBarcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x