Catalonia Talent

Catalonia Talent

Catalan Sounds, exportant el talent musical català a Amèrica

2 de setembre de 2021

Articles - Cultura

Redacció - Els grups Roba Estesa, Pony Pisador, Les Anxovetes i Germà Negre són les agrupacions musicals que participaran enguany al festival Catalan Sounds, que arrencarà el pròxim 11 de setembre i s'allargarà fins a finals d'any, i que s'ha presentat aquest matí a la Fàbrica Damm, en connexió amb els delegats de la Generalitat a Mèxic, Argentina i els Estats Units, Lleir Daban, David Poudevida i Isidre Sala, respectivament.

La iniciativa constarà d'un concert mensual, que es farà a la Fàbrica Damm i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert, que és qui promou les jornades musicals. El festival està pensat per les comunitats catalanes a l'exterior, amb qui es vol "reforçar el vincle".

Les delegacions del Govern a Mèxic, l'Argentina i els Estats Units organitzaran diferents activitats als seus respectius països per promocionar les actuacions. Amb tot, l'objectiu és "donar a conèixer la música catalana" a l'Amèrica i els Estats Units

Temes Catalan SoundsExteriorscomunitats catalanesdelegacions

Contingut relacionat

Carregant...
x