Catalonia Talent

Catalonia Talent

Hipra: 50 milions de vacunes catalanes cap a Vietnam

14 de setembre de 2021

Redacció - La farmacèutica d'Amer, Hipra, proveïrà de 50 milions de vacunes contra la covid al Vietnam després de l'acord signat aquest dissabte i que es farà efectiu un cop s'hagin fet els estudis clínics locals, i s'hagi obtingut la preceptiva autorització d'importació per part del govern del vietnamo. Segons el comunicat d'Hipra facilitat aquest matí, l'interès de la vacuna és la proteïna recombinant, la mateixa fòrmula que fa dècades que es fa servir en altres vacunes com la de la grip i, això, segons l'empresa, és un valor de seguretat que ha fet decantar el govern de Vietnam per la vacuna catalana, davant d'altres.

Hi ha un fet diferencial de la vacuna d'Hipra davant de les altres ja conegudes, com Pfizer, Moderna o AstraZeneca. Es tracta de la temperatura a la qual es conserva, major que les anteriors, i que se situa entre 2 i 8 graus.

La signatura ha tingut lloc a Helsinki, fruit del conjunt d'entrevistes i reunions que la farmacèutica catalana té arreu del món amb governs i institucions públiques, per tal de poder-la oferir en el moment que la vacuna estigui autoritzada pels organismes de salut, després de finalitzar la fase experimental

Temes hipravacunavaccítemperaturavietnamfarmacèutica catalana

Contingut relacionat

Carregant...
x