Catalonia Talent

Catalonia Talent

Èxit del Fòrum Industrial de la UdG

25 d'abril de 2024

Articles - Indústria i Territori

El XXV Fòrum Industrial de la Universitat de Girona (UdG), reconegut com a punt de trobada clau per a empreses, estudiants i professionals del sector de la innovació i la tecnologia, ha reunit més de 77 estands en una edició dinàmica i participativa. Segons informa el Patronat de la Politècnica, l'organització responsable del fòrum, aquesta trobada ha afavorit l'establiment de contactes entre les diferents parts implicades. A més, durant l'esdeveniment s'han celebrat les Jornades d'Orientació Laboral, que han impulsat les interaccions dels estudiants universitaris amb 25 empreses participants en àmbits com els industrials, arquitectura, informàtica i agroalimentari.

Segons el mateix comunicat, l'oferta laboral ha estat més que prometedora, amb una previsió de més de 400 ofertes de feina i pràctiques disponibles. Així, els estudiants han tingut l'oportunitat de connectar amb les 77 empreses presents al fòrum, explorant noves vies per al seu futur professional. S'ha destacat especialment la tasca realitzada per l'Associació d'Estudiants d'Industrials (AEdI), que ha treballat per apropar el món laboral a la universitat i facilitar la transició del talent al món empresarial, amb la participació de multinacionals, empreses nacionals i locals com Nestlé, Louis Vuitton, Simon, Àngel Mir, Comexi, Tavil, Kautec, Trety, entre altres.

Amb el suport del Patronat de la Politècnica, format per 160 empreses, el Fòrum Industrial es consolida com un punt de referència per a la relació universitat-empresa a la regió. Aquesta entitat destina més de 350.000 euros per a l'atracció i captació de talent, així com per fomentar la transferència tecnològica, el coneixement, la col·laboració i la innovació.

Albert Torras

Contingut relacionat

Carregant...
x