Catalonia Talent

Catalonia Talent

Esade Creapolis presenta el programa Empenta XI

31 de gener de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Esade Creapolis ha presentat la 11a Edició del programa d'acceleració i incubació per startups de base tecnològica i amb un fort component innovador, i que ofereix una metodologia pròpia, àgil i flexible. El programa compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, ofereix una mentoria experta, i mobilitza la expertise dels professors de l'Esade Entrepreneurship Institute.

Empenta Xi es dirigeix a empreses recentment constituïdes o en procés de constituir-se i fins a 3 anys de vida, de base tecnològica i amb un fort component innovador. Empreses amb necessitats de finançament a curt o mig termini, preparades per començar a comercialitzar i que han d'estar ubicades a Catalunya.

L'objectiu del programa és ajudar a les empreses a través de dos vessants. La primera és a través de classes presencials, sessions plenàries,  en les quals, es treballen aspectes crítics de la gestió d'startups (finançament,màrketing, pla de socis, model de negoci...) i la segona font de servei per les empreses és el mentoring ad hoc que portarà a terme un equip d'experts.

→18 hores de mentoria individual amb tutors especialitzats per treballar de forma personalitzada en els diferents mòduls: equip, model de negoci i finançament.

→Acompanyament dels estudiants del màster de finances d'Esade. Els alumnes ajuden a realitzar el Business PlanbalancesCash Flow o comptes de pèrdues i guanys, entre d'altres.

→Accés al finançament mitjançant l'Investors Day, una jornada en la qual les startups del programa exposen els seus projectes per aconseguir finançament.

→ La possibilitat d'allotjar-se al coworking per emprenedors de forma gratuïta durant la durada del programa, a més de les nostres sales de reunions. Aquest espai ofereix tots els serveis necessaris.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x