Catalonia Talent

Catalonia Talent

L置nicorn europeu Qonto s段ncorpora a Tech Barcelona com Corporate Partner

13 d'abril de 2022

Articles - Startups i emprenedors

Qonto, la solució financera líder a Europa, s’incorpora a Tech Barcelona com Corporate Partner. El neobanc, fundat en 2017 i que ja ha aconseguit la categoria d’unicorn, compta des de l’any passat amb seu i oficines a Barcelona, i obrirà un hub d’operacions internacional el 2022. Amb aquesta aliança, Tech Barcelona reforça la seva proposta estratègica pel sector fintech, considerat una de les grans apostes de present i futur de l’ecosistema tecnològic de la ciutat.

Carles Marcos, Country Manager de Qonto a Espanya, explica que “establir sinergies amb una organització que aposta pel naixement d’empresaris, apassionats per la innovació, encaixa a la perfecció amb la nostra obligació autoimposada de simplificar tots els processos de gestions i burocràcies per les pimes, de manera que puguin dedicar-se al que realment genera valor per elles: el seu negoci. Tenim clar que per continuar consolidant el nostre creixement és necessària la formalització de partnerships estratègics, entre els quals s’inclouen associacions com Tech Barcelona, i companyies que tractin directament amb l’ecosistema emprenedor i es preocupin per les seves necessitats, de la mateixa manera que ho fa Qonto”.

Per la seva part, Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona, afegeix que “el sector fintech s’està consolidant com una de les grans apostes de l’ecosistema tecnològic de la ciutat. Als primers èxits locals s’estan sumant companyies internacionals, com Qonto, que reforcen aquesta visió. Des de Tech Barcelona apostem per connectar als principals actors que lideren aquesta transformació per consolidar Barcelona com un hub fintech de referència internacional”.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x