Catalonia Talent

Catalonia Talent

Obre el Biz Barzelona, fira de l'emprenedoria i l'innovació a Barcelona

9 de novembre de 2021

Articles - Startups i emprenedors

Bizbarcelona, organitzat per Fira de Barcelona i impulsat per l'Ajuntament de Barcelona –a través de Barcelona Activa–, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, comptarà amb 120 sessions, entre presentacions, conferències i taules rodones al voltant de quatre eixos temàtics: Emprenedoria; Creixement; Startups i Innovació Empresarial i Talent.

D'aquesta manera, l'edició d'enguany, que es torna a celebrar al costat del Saló de l'Ocupació, vol mostrar com utilitzar la innovació i el talent per a la reactivació de l'empresa, oferint al públic assessorament, inspiració, tendències i coneixement útil per explorar noves oportunitats per reinventar-se, posar en marxa projectes d'emprenedoria o impulsar una empresa ja consolidada.

En l'eix dedicat a l'Emprenedoria podràs conèixer casos d'èxit de persones que han fet propostes de valor innovadores en el seu sector, així com la visió d'experts en diferents àrees de l'emprenedoria per motivar o promoure la gestació de projectes. Aquest serà el cas de la consultora, Gemma Fillol, experta en lideratge de la comunicació; Rafa Gozalo, un dels fundadors de l'escola de negocis en línia, ThePowerMBA; el consultor i professor d'ESADE Joan Riera.

En l'apartat dedicat al Creixement d'empreses participaran experts en finançament, màrqueting i vendes, logística o digitalització, que parlaran d'estratègies i eines per fer créixer empreses ja en curs. Destaquen les intervencions de Mónica Mendoza, consultora de vendes i motivació; Rubén Llop, president del Patronat de la Fundació IfTL; Emilie Jacquetton, experta en innovació per a la transformació digital i cultural de les empreses; o Jordi Urbea, CEO d'Ogilvy. 

D'altra banda, les jornades de l'àrea startups i innovació empresarial serviran per saber incorporar la innovació en totes les àrees d'una empresa o en un nou projecte. Destaquen noms com Clara Navarro, CEO de la Fundació Ship2B; Natalia Olson, exassessora d'innovació de Barak Obama; Alfons Cornella, fundador de l'Institut de Next; Helena Torras, sòcia gerent de PaoCapital; Xavier Marcet, CEO Condueix al Canvi; Xavier Marcet, CEO Condueix al Canvi; José Antonio Gago, director d'Eurecat; Miquel Costa, president del Fòrum Keiretsu i Anna Majó, directora de projectes d'innovació empresarial i responsable d'economia blava de l'Ajuntament de Barcelona.

Finalment, l'eix TalentxBCN, compartit amb el Saló de l'Ocupació, servirà per descobrir noves maneres d'aprofitar el potencial del talent en diferents aspectes (femení, jove, sènior, inclusiu, digital...) i els reptes que planteja la seva direcció a nivell empresarial. Entre les ponents hi ha Txell Costa, autora de "Working Happy" i "Leading in Women"; Andrés Martín-Asuero, fundador de l'Institut Esmindfulness; o Marc Buxaderas, conferenciant amb el monòleg "Posa una persona discapacitada a la teva vida".

Temes biz barcelonaemprenedorcapital humàtalentinnovació

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x