Catalonia Talent

Catalonia Talent

Enerbío, amb seu a Osona, entra al mercat israelià

3 de desembre de 2020

Articles - Economia

Enerbío, amb seu a Sant Martí d’Albars (Osona), ha anunciat la seva entrada al mercat israelià amb la venda de 25 tones de pèl·let a un dels principals instal·ladors d’estufes i calderes del país. Per aquest projecte d’expansió, la companyia ha comptat amb el suport de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ –l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat- a Tel-Aviv.

Per la responsable comercial de l’empresa, Montse Lleonart, la col·laboració amb ACCIÓ els ha permès ser “més ràpids i àgils” per “obrir nous mercats i assolir el major percentatge de quota de mercat possible”. “Això ha suposat sembrar la primera llavor per donar a conèixer el nostre producte a Israel”, ha afegit.

El projecte d’exportació va sorgir a partir de la creació del directori ‘Catalonia Industry Suppliers’, una plataforma digital que va entrar en funcionament el passat març i que reuneix diferents empreses del territori amb l’objectiu d’impulsar la seva internacionalització. Avui dia conté informació de 3.000 companyies industrials que operen a Catalunya.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x