Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum referma l'acord amb la Cambra de Comerç

29 de març de 2021

Articles - Economia

Aquest dijous va tenir lloc la signatura de l'acord de col·laboració entre la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum, per a la convocatòria de la segona edició dels Premis Talent Cambra. Els Premis Talent ja s'havien convocat en diverses edicions anteriors, però des de 2020, l'aliança amb la Cambra ha donat nou impuls a aquests guardons que volen reconèixer projectes, idees, en el marc de l'emprenedoria i la creativitat, d'una vintena de sectors diferents.

En un acte a la Cambra de Comerç de Barcelona, el president de la Fundació Impulsa Talentum, Bru Recolons, i el director gerent de la Cambra de Comerç, Xavier Carbonell, rubricaren la documentació que permet convocar la segona edició d'aquests premis, que enguany es presentaran a finals del mes d'abril, i que durant els següents mesos proposaran reptes a partir de problemes i situacions que necessiten resoldre empreses líders dels respectius sectors.

L’acord entre ambdues institucions es desenvoluparà seguint els eixos del projecte Catalunya 2030/40 de les Cambres de Comerç catalanes, que esdevé el pla de treball que la corporació desenvoluparà en els propers anys i que ha de permetre configurar un nou model econòmic en l’horitzó 2030/40. A més, mitjançant aquest acord també es preveu treballar en la identificació, reconeixement, incubació i acceleració de projectes i empreses innovadores en tots els sectors.

En concret, els objectius de l’acord són els següents: 

  1. Identificar, premiar i difondre nous projectes i empreses de tots els àmbits. 
  2. Incubar i accelerar al màxim possible de projectes. 
  3. Donar a conèixer el talent passat i present de Catalunya.
  4. Cercar els recursos necessaris entre les empreses líders del mercat per tal de fer que cada any es puguin acompanyar més projectes. 

Temes cambratalentpremis

Contingut relacionat

Carregant...
x