Catalonia Talent

Catalonia Talent

Neix la Taula ReAct per reactivar l'economia a Barcelona

28 d'abril de 2021

Articles - Economia

La Taula és un espai de diàleg impulsat per l'Ajuntament de Barcelona amb els diferents sectors econòmics de la ciutat. Hi podran participar les Pimes, grans empreses, clústers, persones autònomes, emprenedors, start-ups, inversors, universitats i pacs científics, tecnològics i de recerca. La iniciativa sorgeix del DHub 2021, on es va plantejar donar resposta als problemes que tenien les diferents empreses de la ciutat a causa dels baixos ingressos econòmics.

La Taula ReAct de projectes tractors de l'economia i l'ocupació mantindrà trobades periòdiques amb els principals actors econòmics de la ciutat i la seva àrea d'influència. Aquest espai servirà per presentar l'agenda urbana i econòmica de Barcelona per als pròxims anys i compartir l'estratègia per tal que els diferents agents puguin coordinar-se i facilitar la implementació dels projectes de ciutat. També es vol fomentar la col·laboració publicoprivada dins el marc de la cooperació entre empreses.

El canvi d'estratègies s'ha vist accelerat a causa de la pandèmia de covid-19, que ha precipitat a moltes empreses a oferir productes més competitius, ecològics, sostenibles i digitals. La primera reunió de la Taula es debatrà, amb tots els actors, el BCN Geen Deal així com els principals projectes que es proposaran per a desenvolupar amb els Fons Europeus Next Generation EU.

Temes reactivació economiaBarcelonacooperacióDHub

Contingut relacionat

Carregant...
x