Catalonia Talent

Catalonia Talent

Gastronomic Forum Barcelona, la gran cita del sector alimentari

29 de setembre de 2021

Articles - Gastronomia i alimentació

Gastronomic Forum Barcelona serà la gran cita del sector aquest any, reunint més de 300 empreses i 100 ponents, entre els que hi haurà 60 xefs que sumen 46 estrelles Michelin. El certamen tornarà a congregar la millor oferta de professionals de la restauració, producció i distribució d’aliments i begudes amb l’objectiu comú d’avançar cap a l’alimentació sostenible i necessària recuperació sectorial.

El saló, que s´ha presentat avui i que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, comptarà amb nivells d’ocupació prepandèmia, amb un total de 6.000m2 d’exposició comercial i prop de 4.000m2 destinats a més de 70 activitats, un congrés gastronòmic i a l’àrea d’Innovació ForumLab, realitzada en col·laboració amb la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021 de Barcelona.

Per al seu director, Josep Alcaraz, “Gastronomic Forum Barcelona serà clau per a la reactivació en la etapa postcovid per l’impacte que generarà a les empreses del sector i perquè permetrà tornar a connectar negocis i operacions comercials suspeses durant aquest període”.

L’esdeveniment inclourà propostes especialitzades com Forum Dolç, un espai de divulgació que tindrà com a eixos centrals la pastisseria, la gelateria i la fleca, promogut pel Gremi de Pastisseria de Barcelona i Espai Sucre; i l’Espai Catalunya, amb aliments de proximitat i més de 70 empeses artesanes agrupades per Prodeca i les Diputacions de Barcelona i Girona.

En quant als premis i els reconeixements, estarà present el medi ambient als diversos premis de Gastronomic Forum Barcelona amb categories especials, com els Premis Cuiner 2021, que reconeix el millor cuiner emergent de l’any i el més sostenible; els Premis Josep Mercader, que distingeixen la trajectòria professional de xefs, enòlegs, responsables de sala, productors i divulgadors de la cuina catalana, així com el restaurant més sostenible; i els Premis InnoForum, que guardonen la millor innovació gastronòmica.

En l’àmbit dolç tindrà lloc la VI d’ EspaiSucreThebestDessert que reconeix la millor creació de postres de restaurant i la final de la VI edició del Campionat d’Espanya de Panettone Artesà, organitzat per la Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Temes AlimentacióForumFiraMenjarCuïna

Contingut relacionat

Carregant...
x