Catalonia Talent

Catalonia Talent

El cinema català, convidat especial a Londres

21 de setembre de 2021

Articles - Cinema

El cinema català té, des d'aquest dijous, un espai privilegiat en l'ambient del cel·luloide londinenc.

Quatre pel·lícules catalanes s'estrenen a la capital britànica sota el nom de 'Catalan Window' un espai que s'emmarca en el Festival de Cinema Espanyol, que donarà el tret de sortida aquest dijous 23, i que presenta algunes de les produccions cinematogràfiques més destacades del darrer any a l'Estat.

Pel·lícules catalanes com 'Sentimental', del director Cesc Gay; 'La reina de los lagartos', dels directors Juan Gónzalez i Nando Martínez ; 'Un blues para Teheran', de Javier Tolentino, o “Chavalas” de la directora Carol Rodríguez Colás. El cinema català té el seu propi espai al festival, amb la 'Catalan Window' o 'Finestra catalana', una secció del certamen exclusivament dedicada a les produccions del Principat.

 L'Spanish Film Festival es podrà seguir a Londres des d'aquest dijous, i fins el proper 29 de setembre . La seva directora, la catalana Joana Granero, ha explicat que moltes de les entrades ja estan venudes. 'Dies abans de començar el festival, ja hi havia diverses projeccions amb les entrades exhaurides, o a punt d'exhaurir', ha assegurat. Granero ha indicat que els organitzadors estan satisfets de la venda de tiquets perquè això els demostra que 'l'audiència londinenca vol aprofitar l'oportunitat de descobrir un cinema al qual no tindria accés de cap altra manera'.

Les projeccions del festival es fan al Cine Lumière de Londres. El certamen se celebra a la capital anglesa des del 2005 i organitzat per Tristana Media.

Temes CinemaLondresCatalà. Directors

Contingut relacionat

Carregant...
x