Catalonia Talent

Catalonia Talent

La 54 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ja està aquí

8 d'octubre de 2021

Articles - Cinema

Ricard Casanovas-  Dia 7 d'octubre: El Melià de Sitges, el mític hotel situat a peu de platja, obre les portes un any més, per rebre els seguidors i autors més fidels del gènere, un gènere caracteritzat per sang, calfreds i fantasia.

Un any més d'aplaudiments i xiulets quan el gran primat apareix en pantalla i fa caure els avions que li intenten abatre; un any més de deixar-se els diners en samarretes, pòsters i figures de les teves pel·lícules preferides a les paradetes al costat de la platja de Sant Sebastià; un any més d'emocions compartides, d'amistats per a tota la vida; un any més de directors, actors, i cinèfils; un any més de Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.

"Catalunya és terra de festivals i entre tots ells, el Festival de Sitges brilla amb llum pròpia" argumentava Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat. Aquest dijous 7 d'octubre es realitza el tret de sortida d'una 54 edició de festival, de 10 dies de durada, amb més de 300 peces per a projectar, i amb una xifra esperable de 200.000 visitants. Les entrades d'aquest any van volar a el cap dels dies, en part per la necessitat de la gent per enriquir-se de la sang de Sitges, i, d'altra banda, per les restriccions de Covid que encara s'han de cumplir.

Aquest any, el festival té com a leitmotiv l'home llop i la bèstia interior ,celebrant així ,el 80 aniversari de l'estrena de L'home llop de George Waggner.

També, aquest any, la pel·lícula Mona Lisa and the blood moon de la cineasta Ana Lily Amirpour obre un certamen incrementat per la presència de peces dirigides per dones.

A CataloniaTalent, tenim la sort d'anar com premsa i poder visualitzar els films més esperats del programa, de manera que, a mesura que vagin passant els dies penjarem notícies sobre les pel·lícules que més ens han agradat, crítiques sobre aquestes, i entrevistes a algunes personalitats que visiten el festival aquest any.

 Aquesta edició promet violència, pell de gallina, i suor freda a dojo, osigui que no dubteu en posar-vos còmodes, preparar els aplaudiments, i udolar mirant a la lluna.

 

 

 

 

 

 

Temes CinemaFestivalSitges

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x