Catalonia Talent

Catalonia Talent

Carla Simón presenta amb èxit el film "Alcarràs" a la Berlinale

15 de febrer de 2022

Articles - Cinema

La setmana passada es van conèixer ja les primeres imatges d’Alcarràs, la nova pel·lícula de Carla Simon, que s’estrena en cinemes el proper 29 d’abril i que s’ha estrenat avui a la secció oficial de la Berlinale, amb gran èxit. El que l'acosta a un bon resultat en aquest festival internacional, i opta a ser una de les grans guanyadores.

La pel·lícula explica la història d’una família que viu al municipi d’Alcarràs, lloc d’origen  per cert, de la mare de Simón. Allà hi veurem les vicissituds de les diferents generacions d’una família, els Solé, propietaris d’aquest gran camp de presseguers. Aquest és el segon llargmetratge de la garrotxina, que ja va endur-se el premi a la millor Òpera Prima a la Berlinale de 2017 per Estiu 1993, el seu primer film enregistrat a la vall d’Hostoles.

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, s’ha trobat avui amb els equips d’Alcarràs i d’Un año, una noche, les dues pel·lícules catalanes que han estat seleccionades a la secció oficial de la 72 edició de la Berlinale. A la trobada hi han participat els directors dels llargmetratges, Carla Simón i Isaki Lacuesta, així com els seus equips, i Gerard Ortín, director del curt Agrilogistics

Garriga ha destacat la importància de tenir dues pel·lícules a la secció oficial del festival: “El cinema català sempre ha tingut bona salut als festivals. La producció catalana sempre és molt bona i la nostra assistència a festivals és molt alta. Arribar amb dues pel·lícules de producció catalana a la secció oficial de les 18 que hi participen és excepcional, i esperem que això vagi passant recurrentment”.  

Contingut relacionat

Carregant...
x