Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona, seu permanent del Mobile, amb renovacions automàtiques més enllà del 2030

26 de juliol de 2022

Articles - Tecnologia

Barcelona vol el Mobile més enllà del 2030. Aquesta setmana s'ha posat negre sobre blanc l'acord entre la GSMA, Fira de Barcelona i les administracions perquè la capital catalana sigui la seu de la fira de mòbils més important del món durant els pròxims 8 anys, però es podria allargar encara més.

El pacte preveu "renovacions tàcites i automàtiques", segons ha explicat el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, durant la presentació pública dels detalls de l'acord, que té --ha assegurat-- "vocació de permanència".

"Ara tenim un llarg camí davant nostre", ha ressaltat el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, durant l'acte, en què també ha subratllat la voluntat de l'entitat organitzadora de seguir comptant amb Barcelona més enllà del 2030.

En la mateixa línia, Mats Granryd, director general de GSMA, ha assegurat que "és emocionant continuar la nostra relació amb Barcelona fins al 2030, i més enllà, potser per sempre".

Fa un mes ja es va acordar que el contracte actual, que finalitza el 2024, s'allargués fins al 2030. Segons va valorar en aquell moment la GSMA des que l'esdeveniment va arribar a la capital catalana, el 2006, havia seguit creixent i ara inclou una varietat de programes i activitats durant tot l'any.

Contingut relacionat

Carregant...
x