Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona tindrà un ‘hub’ d’innovació i tecnologia de l’esport

22 d'abril de 2021

Articles - Tecnologia

L’Ajuntament de Barcelona vol impulsar un ‘hub’ d’innovació i tecnologia de l’esport a l’antic Palau Municipal d'Esports de Barcelona, situat a la muntanya de Montjuïc. El Palau, que va ser creat l’any 1955 pels Jocs del Mediterrani, va abandonar les seves funcions esportives a finals del 90 per convertir-se en una seu d’actes culturals i, va passar a anomenar-se “Barcelona Teatre Musical”.

L’objectiu de l’Ajuntament és convertir la ciutat en un referent internacional en el sector de la tecnologia de l’esport i millorar la competitivitat econòmica de les organitzacions, empreses i institucions que s’hi dediquen. Per aquest motiu, el consistori vol reconvertir el Palau dels Esports en la nova seu d’aquesta iniciativa, que tindrà un pressupost de 23 milions d’euros, i batejar-la amb el nom de ‘Barcelona Sports Tech Hub’.

La primera part del projecte compta amb una inversió de tres milions d’euros que servirà per engegar una incubadora d’empreses emergents del sector, la qual estarà situada a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El propòsit de l’Ajuntament és que tota l’Anella Olímpica acabi sent un gran espai dedicat a la innovació i la tecnologia de l’esport.

Temes hubesportstecnologiainnovacióBarcelona

Contingut relacionat

Carregant...
x