El Mobile World Capital organitza aquest projecte amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i l'Hospital Infantil de Boston. La iniciativa consisteix a crear unes aplicacions per a facilitar les llargues estances als hospitals dels nens i adolescents. Per a realitzar-ho, es formaran 50 equips de treball de sis persones per crear una app diferent. Les jornades se celebraran del 21 al 23 de maig i els equips seran mixtos, és a dir, amb membres de diferents nacionalitats.
La hackató es desenvoluparà durant dos dies i els equips comptaran amb l'ajuda de pacients reals, que també formaran part del jurat en l'avaluació final. El director general de l'Hospital Sant Joan de Déu, Manel de Castillo, ha afirmat que el projecte "suposa una gran oportunitat per a poder millorar l'atenció dels joves hospitalitzats mitjançant solucions tecnològiques que permetin apropar el nostre centre als contextos en què la interacció i la participació dels menors es veu afectada, és a dir, l'escola, la família, etc.".
La iniciativa es divideix en cinc grups d'acció: socialització, salut mental, educació, entreteniment i experiència familiar. Les solucions que es proposin hauran d'estar basades en el 5G i la realitat estesa (XR). Les aplicacions aniran destinades a joves d'entre 12 a 17 anys.
Al final d'aquests dos dies es presentaran 50 projectes, dels quals 10 es defensaran davant d'un jurat internacional. Els dos projectes guanyadors s'anunciaran durant el Mobile World Congress 2021. Els dos hospitals responsables de la hackató s'han compromès a aplicar els projectes guanyadors en els pacients adolescents.