Catalonia Talent

Catalonia Talent

Barcelona crea el Premi a l'empresa innovadora en l'organització i usos del temps

12 de setembre de 2022

Articles - Premis i reconeixements

En els darrers anys, la major flexibilitat i autonomia en l’organització del temps de treball s’ha situat com un dels aspectes que les persones valoren més en el moment d’optar a una feina. La possibilitat de teletreballar parcialment, l’horari diari flexible, la setmana comprimida o la garantia del dret a la desconnexió digital són algunes de les mesures que es consideren clau per a atreure i retenir els millors professionals.

En aquest context, són moltes les organitzacions que, per tal d’adaptar-se millor a les necessitats de l’empresa i les preferències i condicionants de les persones que en formen part, han introduït canvis en l’organització del temps, la cultura i les formes de treballar.

Amb el Premi Barcelona a l’empresa innovadora en organització i usos del temps, la ciutat vol seguir impulsant aquest moviment de canvi, reconeixent  i donant projecció a empreses que han fet un esforç significatiu per a avançar en aquest àmbit  i que poden ser referents per a altres empreses del seu sector. Perquè aquestes mesures no només tenen un impacte positiu en els resultats i la productivitat de l’empresa, sinó que també són importants per a avançar cap a un model de ciutat més sostenible, igualitari i saludable. 

El jurat, format per persones expertes i representants dels àmbits econòmic, empresarial, de comerç, sindical i acadèmic rellevants de la ciutat, premiarà les empreses en funció de la seva categoria:

  • Micro, empreses de menys de 10 persones treballadores
  • Petita, empreses a partir de 10 persones i fins a 50
  • Mitjana, empreses de més de 50 persones i fins a 250
  • Gran, empreses a partir de 250 persones

Veure web del Premi

Contingut relacionat

Carregant...
x