Catalonia Talent

Catalonia Talent

Terrassa, exemple a Europa en sostenibilitat i drets locals

10 d'abril de 2024

Articles - Premis i reconeixements

L'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa ha seleccionat Terrassa com a ciutat candidata per al prestigiós Premi d'Europa, un reconeixement a les ciutats europees que destaquen pel seu compromís amb Europa, les seves iniciatives culturals i l'agermanament amb altres municipis. Terrassa competeix amb altres tres finalistes, Rambouillet (França), Bamberg (Alemanya) i Formigine (Itàlia), i a finals d'abril es coneixerà la ciutat guanyadora.

D'altra banda, el projecte "Gènere, Accessibilitat, Sostenibilitat" de Terrassa ha arribat a la Fase 2 del Premi Internacional CGLU, organitzat per la xarxa de Ciutats i Governs Locals Units. Aquest projecte, que promou una visió inclusiva i sostenible en els esdeveniments culturals de la ciutat, ha estat seleccionat entre 89 candidatures de tot el món.

Terrassa, que és membre de CGLU des del 2004, demostra el seu lideratge en temes de desenvolupament sostenible i drets culturals a escala internacional. A més, com a Ciutat Pilot de l'Agenda 21 de la Cultura, ha desenvolupat diverses iniciatives que han estat reconegudes com a bones pràctiques en l'àmbit de la cultura i el desenvolupament local.

Amb aquestes nominacions, Terrassa consolida la seva posició com una ciutat compromesa amb Europa i amb el desenvolupament sostenible a nivell global.

Natàlia Recolons

Contingut relacionat

Carregant...
x