Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Nit del Talent Solidari, a punt

8 de maig de 2023

Articles - Premis i reconeixements

El proper 9 de maig (19:30h. a la Sala Luz de Gas) tindrà lloc la novena edició de La Nit del Talent, organitzada per la Fundació Impulsa Talentum i que vol esdevenir un dels esdeveniments solidaris amb emprenedors de referència a Catalunya.

Es destinarà tota la recaptació a l'Associació Anita dedicada a ajudar els infants i els adolescents amb càncer.  L'Associació Anita recapta fons des del 2014 per investigar, de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Tumor de Cèl·lules germinals Infantils i finança programes innovadors dins de la unitat de cures pal·liatives pediàtriques.

A més, Impulsa Talentum lliurarà durant l'esdeveniment el Talent Award Social Talent 2023 que premia les persones amb més talent de la comunitat emprenedora del país. Aquest guardó el rebrà el Dr. Jaume Mora, Director Científic de l'àrea d'Oncologia i Hematologia i director del laboratori de tumors del desenvolupament de l'Hospital Sant Joan de Déu, per la seva contribució decidida a la investigació del càncer infantil, que ha aconseguit posar les bases per al tractament de molts infants en aquest hospital de referència.

La jornada comptarà amb actuacions, monòlegs i música en viu per a la comunitat emprenedora de Barcelona. La gala serà presentada per Bibiana Ballbè i comptarà amb la participació de persones conegudes de la societat civil, com Asha Miró o el periodista, empresari i col·leccionista Tatxo Benet, Premi d’Honor de Mecenatge 2022, que entregarà el guardó al Dr. Mora. Entre els artistes ja confirmats es troben Hotel Cochambre, Predicador JJ Bolton –Grup de l'emprenedor Josep Coll i que ha dedicat tota la gira amb el seu grup per donar suport a l'Associació Anita− i Toni Cayena, que amenitzaran la segona part de la vetllada, dedicada al món de la música.

La recaptació es farà mitjançant les entrades, les aportacions d'empreses i particulars. Hi ha disponible entrades de Fila Cero per a aquells que vulguin col·laborar amb el projecte però no puguin assistir a la gala.

També col·laboraran en la jornada Noel, Benfumat, Semon, Torrons Vicens i Oller del Mas, algunes de les empreses que col·laboraran en l’aperitiu que reunirà emprenedors de tota la ciutat, decidits a aportar el seu gra de sorra contra el càncer infantil. A la crida a participar-hi ja s’hi han sumat cares conegudes com Lucrecia, Xantal Llavina i institucions com Tech Barcelona, Fundació Albert Bosch, Barcelona Centre Universitari, The New Barcelona Post, o Barcelona Health Hub, entre moltes altres.

Contingut relacionat

Carregant...
x