Catalonia Talent

Catalonia Talent

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen un concurs per a dissenyadors i marques emergents de moda sostenible

24 de març de 2022

Articles - Comerç i Turisme

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen el concurs Rec.0/080 Barcelona Fashion per trobar les millors propostes de moda de proximitat i sostenible en un entorn de marques emergents. El concurs està obert a dissenyadors, dissenyadores i marques de moda emergents que operin a Catalunya.

L'objectiu és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat, i es tindran en compte criteris com la sostenibilitat i circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial i la perspectiva de gènere.

D’entre les propostes que es presentin, un jurat especialitzat en premiarà 4  de guanyadores. Aquest jurat l’integren la directora de 080 Barcelona Fashion, Marta Coca; la cofundadora de Recstores, Marina Iglesias; la dissenyadora Txell Miras; la periodista de El País, Mar Rocabert Maltas;, la responsable de l’àrea de sostenibilitat i economia circular de Modacc, Clara Mallart; i el dissenyador i professor de l’escola de disseny BAU, Fran Casado.

Com a premi, els 4 guanyadors podran participar amb la seva marca en el nou espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al Rec.0

La convocatòria de participació ja està oberta i tant els creadors i creadores, com les marques poden presentar les seves propostes fins el 19 d'abril. El guanyadors es donaran a conèixer a finals d’abril..

Contingut relacionat

Carregant...
x