Catalonia Talent

Catalonia Talent

Els Hotels de Barcelona celebren la seva reactivació amb la ciutat

19 d'abril de 2022

Articles - Comerç i Turisme

Barcelona ja ha arribat al 87% de la seva planta hotelera oberta i el Gremi d’Hotels confia que s’arribarà a l’estiu amb tota la planta hotelera reactivada. La Setmana Santa ha superat les expectatives i s’ha assolit el 85% d’ocupació hotelera a la ciutat. “Després de dos anys en que la nostra activitat ha estat plenament afectada per la crisi sanitària, amb un percentatge molt important d’hotels tancats, els hotels de Barcelona vivim en aquests moments un procés de reactivació que, tenim plena confiança, ens farà arribar a l’estiu amb tota la planta hotelera oberta” afirma el President del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos.

El President del Gremi d’Hotels afegeix que “Els Hotels són espais vitals, pensats per omplir-los d’històries humanes, on relacionar-se i sentir-se com a casa. Tenim moltes ganes de compartir aquest moment de represa amb els barcelonins i visitants i, tornar a viure amb tots ells moments excepcionals als nostres establiments”. Celebrem la reactivació del sector hoteler.

Precisament, el Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ha desenvolupat una acció per poder celebrar al llarg de les properes setmanes, juntament amb els ciutadans de Barcelona i els seus visitants, la reactivació del sector hoteler de la ciutat. En aquest sentit, del 21 d’abril al 14 de maig els barcelonins estan convidats a gaudir de les singulars i divertides festes de reactivació que han organitzat establiments hotelers de la ciutat, per tal de posar de manifest aquesta excepcional circumstància. Cada festa serà particular, lligada a la personalitat de l’hotel i al fil conductor d’aquesta, però en tots els casos combinant música, diversió, bon ambient, espais temàtics, gastronomia, ball i excepcionals vistes.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x