Catalonia Talent

Catalonia Talent

Gabriel Jené seguirà presidint Barcelona Oberta

30 de setembre de 2021

Articles - Comerç i Turisme

La Unió d’Eixos Comercials i Turístics de Barcelona, Barcelona Oberta, va celebrar ahir la seva setena assemblea general de socis per tractar les línies de treball en curs i renovar els càrrecs de la junta directiva, després de la qual l'actual president, Gabriel Jené, seguirà exercint de president el proper mandat. Els darrers anys, amb la directiva actual, Barcelona Oberta ha aconseguit ampliar el nombre d'associats, no només entre eixos comercials, si no també amb centres comercials i superfícies, i altres col·lectius que han aparegut  amb ànims de defensar els drets del comerç.

Actualment, els temes més destacats per a Barcelona Oberta són la mobilitat, la neteja i seguretat de Barcelona, la promoció de la ciutat, l’ampliació de l’aeroport i la posada en marxa del Marketplace de la ciutat, el BCN Market.

Seguint els Estatuts de l’entitat, cada quatre anys es renova la Junta Directiva de Barcelona Oberta. En la primera renovació, l’any 2018, l’assemblea va votar la renovació de Gabriel Jené com a president, qui va accedir a seguir al capdavant per dos anys més. L’any passat amb la pandèmia, l’entitat va prorrogar la renovació dels càrrecs, fins a la celebració de l’assemblea d’ahir, on va Gabriel Jené va obtenir la majoria absoluta, ampliant a dos anys més el seu mandat, fins al 2023. Així, la Junta Directiva de Barcelona Oberta està constituïda pels següents membres:

Gabriel Jené, president
Javier Cottet, vicepresident
Elvira Vázquez, vicepresidenta
Fermín Villar, vicepresident
Joaquim de Toca Andreu, secretari i tresorer

Els objectius de la Junta Directiva de Barcelona Oberta són seguir augmentant el nombre de socis i ampliar la seva xarxa de col·laboració amb les principals entitats i empreses de Barcelona.

Temes Gabriel Jene

Contingut relacionat

Carregant...
x