Catalonia Talent

Catalonia Talent

Una empresa catalana, l’escollida per etiquetar les vacunes de la Covid-19

2 de desembre de 2020

Articles - Logística

Germark s’avança al sector. El fabricant líder d’etiquetes a Catalunya i Espanya fa un pas endavant i aconsegueix la certificació per etiquetar les vacunes de la Covid-19 després d’adaptar les seves instal·lacions. Les reformes han suposat una inversió d’uns 300.000 euros. “Es tracta d’una inversió important que és estratègica ja que ens converteix en la primera empresa espanyola certificada per a l’etiquetatge de les vacunes contra el Coronavirus”, explica Iban Cid, el seu director general.

Per adaptar-se als requeriments de la “BRCGS Global Standard for Packaging and Packaging Materials”, la normativa de seguretat de packaging més exigent de l’actualitat, Germark ha dut a terme diferents reformes en les seves instal·lacions. Per exemple, ha instal·lat controls d’accés per empremta dactilar, ha sectoritzat diferents departaments i climatitzat la planta de producció. L’empresa ha format també tot el seu personal en relació a les mesures per lluitar contra la Covid-19 i també respecte les normes de seguretat i protecció en general.

Germark ha estat la primera empresa fabricant d’etiquetes a Espanya en rebre la certificació “BRCGS Global Standard for Packaging and Packaging Materials” i “de les poques a escala europea en l’àmbit de les etiquetes adhesives”, explica Cid. “La certificació ens posa en una situació privilegiada per cobrir la gran demanda que esperem en l’etiquetatge de les diferents vacunes per lluitar contra la pandèmia”, diu Cid. Pel que fa a la previsió per començar a treballar-hi, Cid és optimista i, davant “l’arribada imminent de les vacunes al mercat europeu i espanyol” espera poder tancar acords amb les firmes farmacèutiques en els pròxims mesos.

Temes germarkempresaetiquetes

Contingut relacionat

Carregant...
x