Catalonia Talent

Catalonia Talent

Ferrocarrils promociona la seva oferta turística i la del territori amb la tematització de l'estació de Provença i diversos trens de les línies metropolitanes

21 de juny de 2021

Articles - Logística

Coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu a les estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha donat també el tret de sortida a la campanya de promoció de les diverses destinacions turístiques on té presència. Com a principal novetat, aquest any s’ha tematitzat l’estació de Provença amb l’oferta de Ferrocarrils a les estacions de muntanya, que complementa l’acció de suport que anualment fa FGC en col·laboració amb els consells comarcals.

La campanya es divideix en tres blocs temàtics: estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec. Per al primer, a Provença s’han instal·lat vinils amb diferents eslògans de les estacions de muntanya d’FGC i s’han adaptat diferents elements amb motius muntanyencs, com unes motxilles als recolzadors d’esquena o uns troncs d’arbres a les papereres.

Per a la promoció dels trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec, s’ha optat per vinilar trens: un de la línia Llobregat-Anoia amb la marca turistren.cat, que està inspirat en el Tren dels Llacs però que engloba els 4 trens turístics que gestiona FGC (Cremallera de Montserrat, Cremallera de Núria, Tren del Ciment i Tren dels Llacs) així com els 3 funiculars (Funicular de Sant Joan i Funicular de la Santa Cova, a Montserrat; i Funicular de Gelida); i l’interior d’un tren de la línia Barcelona-Vallès amb imatges de l’Astronòmic.

Finalment, Ferrocarrils dona suport a les campanyes de promoció turística dels diferents consells comarcals amb els quals té convenis de col·laboració: Alt Urgell, Alta Ribagorça, Bages, Berguedà, Cerdanya, Noguera, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Ripollès, per als quals s’han vinilat dos tres, un de cada línia. I també dues unitats més per col·laborar en la difusió de la campanya de promoció turística de l'Agència Catalana de Turisme Una Catalunya a la teva mida.

Temes ferrocarrils

Contingut relacionat

Carregant...
x