Catalonia Talent

Catalonia Talent

Henkel tria Catalunya com a 'hub' del sud d'Europa

21 de novembre de 2020

Articles - Logística

Henkel ha triat Catalunya per establir-hi el centre logístic de referència del sud d'Europa de la companyia. És a Montornès del Vallès, on el grup ha invertit 22 milions d'euros en un magatzem automatitzat per a la seva divisió de bugada i productes per a la cura de la casa, amb marques com Wipp Express, Dixan, Tenn i Vernel.

L'objectiu d'aquest hub és reduir els temps d'entrega gràcies a la introducció de solucions d'indústria 4.0 i donaran resposta a l'augment de producció del centre que ja tenia Henkel a Montornès. Aquest increment -que ha multiplicat per tres la producció- ha arribat amb l'estrena el 2018 d'una nova línia d'envasat de detergents líquids i la nova planta de producció d'adhesius per a la indústria aeroespacial, oberta l'any passat.

Les obres del nou magatzem, de 24.000 metres quadrats, va començar l'any passat i permetrà acumular uns 500 productes diferents. Compta amb tres zones diferents: una completament automatitzada i amb capacitat per a 21.000 palets, una no automatitzada que pot emmagatzemar 14.000 palets i una tercera destinada a tasques de picking i copacking. En total, podrà gestionar més d'un milió de palets l'any.      

Temes henkellogisticamagatzem

Contingut relacionat

Carregant...
x