Catalonia Talent

Catalonia Talent

Un renovat Bizbarcelona aportarà solucions al comerç, pimes i persones autònomes

20 de juliol de 2023

Articles

Bizbarcelona torna amb aires renovats i fent especial focus en els professionals autònoms, el comerç i les pimes i microempreses locals que trobaran més eines, recursos i coneixements per millorar la competitivitat dels seus negocis, actualitzar-se, i afrontar nous reptes. L’emblemàtic esdeveniment tindrà lloc del 4 al 5 d’octubre al recinte firal de Montjuïc i proposarà més de 120 activitats al voltant de la transformació digital, la sostenibilitat i el propòsit del negoci.

Bizbarcelona, organitzat per Fira de Barcelona i promogut per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, la Diputació de Barcelona, Pimec, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, visibilitzarà els recursos, programes i acompanyament que ofereixen les diferents entitats que treballen per enfortir els negocis i el teixit empresarial local.

Com a novetat, Bizbarcelona estrena un àrea denominada “village” on exposaran entitats, empreses i professionals amb serveis i productes adreçats a petites empreses i negocis de proximitat. Des de consultores a serveis de màrqueting digital, passant per formació, col·legis professionals, espais de coworking o eines i serveis per a la digitalització.

Idees, eines i recursos
Igualment, l’esdeveniment inclourà els habituals espais de conferències, tallers pràctics, i sessions individualitzades d’assessorament que registren un gran seguiment per part del públic. Així, a l’àrea congressual del Bizbarcelona, es presentaran de la ma d’experts solucions i casos d’èxit que serveixin d’inspiració i aportin consells útils per al dia a dia de la gestió empresarial i per donar resposta a tres grans reptes: la transformació digital, la sostenibilitat, i la identificació o enfortiment del propòsit del negoci.

Paral·lelament, n’augmentarà l’agenda de tallers pràctics pensats per desenvolupar noves habilitats i adquirir coneixements que ajudin a posar al dia, enfortir i millorar els negocis amb l’objectiu de fer-los més competitius i rendibles. A més, en l’espai d’assessorament personalitzat el públic podrà adreçar consultes específiques i demanar consell especialitzat a més de una cinquantena d’experts en diferents àmbits empresarials.

La visita al Bizbarcelona es gratuïta previ registre on-line a través de la web de l’esdeveniment.

Enguany Bizbarcelona coincidirà novament en dates i recinte amb el Saló de l’Ocupació, que, per la seva banda, oferirà espais i activitats específiques d’orientació, descoberta i preparació per a la recerca de feina, canvi professional i noves oportunitats laborals. L’any passat més de 12.000 persones van visitar aquests dos esdeveniments.

Contingut relacionat

Carregant...
x