Catalonia Talent

Catalonia Talent

CIDOB i la Fundació Banc Sabadell renoven la seva aposta pel talent investigador jove amb la segona edició del Programa Talent Global

22 de febrer de 2022

Articles - Ciència i Coneixement

El CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs) i la Fundació Banc Sabadell van posar en marxa el 2020 el Programa Talent Global amb l’objectiu d’impulsar la recerca de qualitat de joves investigadors, mitjançant una estada de recerca remunerada i dos premis a la investigació aplicada. 

Més de 100 joves de tot el món van optar a la primera convocatòria del ‘Premi Talent Reptes Globals’ i el ‘Premi Talent Europa Segle XXI’, així com a la ‘Junior Visiting Fellowship’.

“Premi Talent Reptes Globals” i “Premi Talent Europa Segle XXI”: el talent investigador, una aposta de futur

Els premis “Talent Reptes Globals” i “Talent Europa Segle XXI” reconeixen la recerca de qualitat d’investigadors/res premiant treballs d’alt nivell acadèmic que tinguin una aproximació analítica original i incloguin investigació aplicada.

El “Premi Talent Reptes Globals” es dirigeix a recerques sobre temàtiques globals centrades en revolucions tecnològiques i impacte en les relacions i governança internacionals, els reptes del desenvolupament sostenible, canvi climàtic i desigualtats globals, les noves dinàmiques de la geopolítica global, geoeconomia i relacions comercials, i gènere i relacions internacionals.

El “Premi Talent Europa Segle XXI”, que es convoca conjuntament amb la Fundació Catalunya Europa, promou la recerca sobre temàtiques europees centrades en els reptes de la integració europea, les polítiques europees en els àmbits social, econòmic i polític, i la Unió Europea com a actor internacional.

La convocatòria d’ambdós premis està oberta des de l’1 de novembre i finalitzarà el proper 28 de febrer de 2022. La dotació econòmica dels premis és de 2.500€, i entre els requisits està tenir menys de 45 anys i que la recerca hagi estat redactada en l’últim any. La resolució dels premis es comunicarà abans del 31 de maig de 2022, i anirà a càrrec d’un jurat format pels membres de les organitzacions impulsores i tres experts en les temàtiques premiades.

Els treballs guanyadors seran presentats públicament al juny de 2022 en el marc dels Diàlegs CIDOB-Fundació Banc Sabadell.

“Junior Visiting Fellowship”: estada de recerca remunerada 

El Programa Talent Global impulsat pel CIDOB i la Fundació Banc Sabadell també dona suport a la formació de joves talents amb la convocatòria de la “Junior Visiting Fellowship”, que dona l’oportunitat a un/a jove investigador/a de fins a 30 anys d’incorporar-se a l’equip investigador del CIDOB durant un període de sis mesos mitjançant una estada de recerca remunerada. 

>> Consulta les bases del Programa Talent Global aquí.

Contingut relacionat

Carregant...
x