Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum i la Cambra de Comerç de Barcelona presenten els Premis Talent Cambra 2021

24 de març de 2021

Articles - Cultura

Una conferència de Genís Roca, CEO de Roca Salvatella, sobre "la tecnologia i la comunicació per sortir de la crisi" dona el tret de sortida de la convocatòria 2021 dels Premis Talent Cambra, que per segon any consecutiu programa la Fundació Impulsa Talentum i la Cambra de Comerç de Barcelona. Uns premis que reconeixen projectes d'emprenedoria en tots els àmbits científics, socials i culturals, i que són un reflex de bones pràctiques i casos d'èxit empresarials.

La presentació té lloc aquest dijous 25 al Hub Cambra Digital, a l'Avingua Diagonal de Barcelona, a les 12 del migdia.
L'acte de presentació inclourà, a més de la conferència, l'acte de signatura del conveni pel qual es regula la convocatòria dels premis, amb Mònica Roca, presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona i Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, seguida d'una explicació als mitjans de quines són les característiques de la convocatòria d'enguany a càrrec d'ambdós presidents. La convocatòria 2021 tindrà un caràcter especial, i vol premiar reptes que els sectors diversos que formen part dels Premis llançaran els propers mesos al sector emprenedor i creatiu
Segons Recolons, "els Premis Talent Cambra 2021 seran un reflex de l'ecosistema innovador català que, després d'un any de pandèmia, segueix innovant i pensant com millorar la societat, des de la salut a la tecnologia, passant per tots els sectors econòmics i industrials".
La presentació dels Premis Talent Cambra es podrà seguir a través del web del Catalonia Talent, mitjà de comunicació especialitzat en emprenedoria i creativitat, editat per la Fundació Impulsa Talentum, i per les xarxes socials dels Premis Talent i del mateix digital. 

Temes Premis TalentCambraMònica RocaBru RecolonsGenís Rocainnovaciócreativitatemprenedoriaemprenedorstalent

Contingut relacionat

Carregant...
x