Catalonia Talent

Catalonia Talent

S'amplia la convocatòria dels Premis Talent 2022

2 d'agost de 2022

Articles - Premis i reconeixements

Els Premis Talent convocats per la Fundació Impulsa Talentum XXI amplien el termini de presentació de candidatures fins al proper 30 de setembre, deixant més marge als creadors i científics per presentar-se a aquesta edició dels guardons.

Els premis reconeixen iniciatives i emprenedors en els camps del disseny, la ciència, la tècnica i les humanitats, les arts o la salut. Bru Recolons, fundador dels Premis Talent que compten ja amb vuit edicions, va recordar el caràcter transversal dels guardons, que identifiquen i reconeixen tots els camps de la creativitat i la innovació.

Paral·lelament, els Premis Talent constitueixen una plataforma per a conèixer i descobrir nous talents en àmbits molt diversos i al mateix temps reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que destaquen per aportar talent a la societat catalana. S’atorguen, a més, uns Premis d’Honor destinats a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la solidari-tat, i a personalitats estrangeres que aposten pel talent català.

Segons el president de la Fundació Impulsa Talentum, es tracta d'una crida a diversos sectors emprenedors de l’economia, la ciència, la societat i la cultura a plantejar reptes de futurs que serviran per convocar els premis d’enguany. Recolons també ha volgut destacar el moment difícil que van viure els premis per causa de la pandèmia, però que malgrat tot en la darrera edició es van tancar amb una trentena de guardonats als quals s’ajuda a obrir-se camí empresarialment, presència als mitjans, peces audiovisuals i promoció dels guardonats a través del canal digital Catalonia Talent.

La convocatòria està oberta a través del web www.premistalent.cat

Contingut relacionat

Carregant...
x