Catalonia Talent

Catalonia Talent

Aigües de Barcelona, Premi Empresa de l'Any per El Periódico

20 de març de 2024

Articles - Premis i reconeixements

Aigües de Barcelona, l'entitat públic-privada encarregada de gestionar el cicle integral de l'aigua a Barcelona i la seva àrea metropolitana, ha estat guardonada com a projecte empresarial de l'any 2023. Aquesta decisió va ser presa pel jurat dels premis Empresa de l'Any 2023 Banc Sabadell, un reconeixement organitzat anualment per EL PERIÓDICO, centrat aquest any en la sostenibilitat i la complexa situació de sequera que ha hagut d'enfrontar Aigües de Barcelona.

L'entrega del màxim guardó d'aquests premis va tenir lloc el dilluns a la nit a La Llotja de Mar, on el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, juntament amb el president i la vicepresidenta de Prensa Ibérica (el grup editor d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA), Javier Moll i Arantza Sarasola, i el conseller delegat del Banc Sabadell, César González-Bueno, van fer entrega del premi.

Ciril Rozman, vicepresident d'Aigües de Barcelona, va expressar el seu agraïment pel reconeixement, destacant el compromís de l'empresa durant més de 150 anys amb la passió, dedicació i servei a la societat. Rozman també va assenyalar la serietat i preocupació davant la situació de sequera que enfronta Catalunya en l'actualitat, destacant la necessitat d'abordar aquests desafiaments mitjançant la col·laboració públic-privada.

D'altra banda, Marco Sansavini, president de Vueling i proper president d'Iberia, qui va rebre el premi Empresari de l'Any 2023, va remarcar la importància de la sostenibilitat tant en termes econòmics com mediambientals. Sansavini també va destacar com la crisi de la COVID-19 ha estat un desafiament sense precedents per a l'aviació, i com Vueling ha aconseguit no només sobreviure, sinó també transformar-se i sortir més forta, convertint-se en una de les companyies líders a Europa en termes de puntualitat i avanç cap a la descarbonització.

Contingut relacionat

Carregant...
x