Catalonia Talent

Catalonia Talent

Roger Torrent inaugura el Fòrum TurisTIC i demana fer ús de les tecnologies per la recuperació del turisme

28 de juny de 2021

Articles - Comerç i Turisme

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent,  ha inaugurat avui la novena edició del Fòrum TurisTIC, que té lloc al Recinte Modernista de Sant Pau (Barcelona) on ha explicat que “les noves tecnologies són un element fonamental en la presa de decisions del Departament. És imprescindible relacionar les TIC, la digitalització i el turisme i que treballin cada cop més en comú”.

En la seva intervenció Torrent ha assegurat que “hem de crear un ecosistema d’start-ups que treballin per oferir solucions que  permetin al sector turístic ser més competitiu i sostenible econòmicament, socialment i ambientalment”.

El titular d’Empresa i Treball ha afegit que “la sostenibilitat i la digitalització guiaran els fons que Europa ofereix” i ha afirmat que “les noves tecnologies i el big data ens han d’ajudar a definir el nou model turístic”.

En la inauguració d’aquest congrés, que se celebra de manera presencial i en directe per streaming, el conseller ha estat acompanyat pel regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé; la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido; i el vicepresident d’Eurecat Centre Tecnològic, Jaume Ferrús.

Els reptes del turisme postpandèmia i la transformació digital del sector centren el programa d’aquesta nova edició del Fòrum TurisTIC que aplega empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors. 

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x