Catalonia Talent

Catalonia Talent

Level i American Airlines promocionen Barcelona als EUA

30 d'agost de 2021

Articles - Comerç i Turisme

LEVEL, l'aerolínia de baix cost del grup IAG ja comercialitza els vols en codi compartit amb American Airlines ab Barcelona. Això vol dir que des d'aquest dilluns 30 d'agost, l'aerolínia americana ofereix els vols de LEVEL al seus canals de venda. Aquest servei de codi compartit ofereix la possibilitat al turista nordamericà de reservar destins com Barcelona, oferts per LEVEL, a través d'American Airlines, i això suposa la facilitat d'accés del turisme nordamericà a la ciutat comtal, gràcies a vols sense escales des de San Francisco i Boston. 

Aquesta aliança arriba en un moment en que l'estat espanyol permet l'entrada sense restriccions ni proves a les persones que procedeixin dels Estats Units, i potencia el HUB de Barcelona com una escala cap a altres destinacions europees que ofereix IAG, a través de Vueling.

"Poder oferir els nostres vols als canals d'American Airlines ens permet potenciar la seva distribució en Nordamèrica. A més, en comercialitzar els vols de LEVEL en connexió amb els d'American Airinles, Barcelona és una ciutat encara més accessible per persones de Los Ángeles, Dallas o Austin", segons ha explicat a TouristNews, Lucí Adrover, directora comercial de LEVEL-

 

Temes turismehubaerolíniaEstats UnitsLevelAmerican Airlines

Contingut relacionat

Carregant...
x