Catalonia Talent

Catalonia Talent

Entra en funcionament el nou funicular del Tibidabo

16 de juny de 2021

Articles - Comerç i Turisme

La Cuca de Llum, nom que ha rebut el funicular, es va estrenar el passat dissabte amb un viatge inaugural on va participar l'alcaldessa Ada Colau. El funicular feia dos anys que no funcionava i amb aquesta renovació es vol arribar a incrementar el nombre de passatgers que viatgen en transport públic per accedir al parc fins a un 60% en els pròxims cinc anys.

La Cuca de Llum vol ser considerada com primera atracció a l'entrar al parc. El trajecte té una durada de tres minuts, reduint a la meitat el temps de l'antic funicular, i les finestres de vidre permeten veure les vistes de la muntanya i de la ciutat. S'ha reformat completament el sistema de l'antic funicular, no tan sols el vehicle sinó que també les estacions i les vies. La capacitat del tren també s'ha ampliat, ara hi caben 252 persones.

El funicular rep aquest nom per la forma i les llums que s'encenen per tot el vehicle quan es fa fosc. L'entrada del trajecte d'anada i tornada és de 12 euros, però si es compra l'entrada al parc, per 35 euros, també entra el viatge amb el funicular. Per tant, es prioritza l'entrada al parc amb transport públic i no amb el vehicle privat.

Temes TibidaboBarcelonafunicularcuca de llumparc d'atraccionstransport públic

Contingut relacionat

Carregant...
x