Catalonia Talent

Catalonia Talent

Queda un mes per al 2n Talent & Knowledge Congress

17 d'octubre de 2022

Articles - Cičncia i Coneixement

La 2a edició del Talent Knowledge Congress, el Fòrum Internacional de Gestió del Talent i Coneixement, se celebrarà els pròxims dies 15 i 16 de novembre a la Torre Agbar de Barcelona. L’esdeveniment multisectorial serà l’espai de trobada per aquelles empreses que es volen adaptar als nous temps, prestant especial atenció en la participació, col·laboració i molt especialment en el talent de les persones.

Ponències i taules rodones

El Talent Knowledge Congress comptarà, al llarg de les dues jornades, amb ponències i taules rodones de referents internacionals en la gestió del coneixement. En l’esdeveniment hi participaran representants d’empreses, d’administracions, universitats i escoles, centres de recerca i experts en el món de la consultoria. L’acte tindrà com a convidats a John Hoffman, CEO de GSMA i de la Fundació Mobile World Capital Barcelona; Michael Blackman, director de l’ISE (Integrated Systems Europe), Federico Mayor Zaragoza, ex Director General de la UNESCO; Carlos Navarro, Director General BASF Spain i Jordi Gallés, president d’Europastry, entre molts d’altres.

El Congrés disposarà de diversos espais d’exposició i networking on es trobarà tota l'oferta de gestió de coneixement i de talent per al públic assistent que prové d’administracions, emprenedors i CEO’s de diverses empreses i companyies interessats en innovació, gestió de talent i solucions per als seus reptes. Com detalla Bru Recolons, president i fundador de la Fundació Impulsa Talentum, organitzadora del Congrés, “El Congrés és un fòrum de gestió de talent i coneixement per ajudar a les persones que prenen decisions estratègiques dins les empreses a adaptar-se als canvis constants de l’entorn. Per això parlem d’innovació, de governança, de sostenibilitat i d’impacte social, sempre des d’un vessant molt humanista. Els recursos humans són una part clau del nostre Congrés, però també tractem altres temàtiques molt diverses d’interès pels directius de les empreses”.

Durant els dos dies, l’acte també comptarà amb una anàlisi de totes les intervencions amb una intel·ligència artificial per a l’extracció de conclusions, speakers córners i lliurament de premis d’Innovació i d’Honor. L’acte també tindrà una traducció simultània i gravació de tot el congrés. Aquest any, a més, es presenta en format híbrid i es podrà seguir per streaming pels canals oficials del congrés. Les entrades al Congrés ja es poden comprar a través de la seva pàgina web oficial.

D’aquesta manera, la Fundació Impulsa Talentum, es continua projectant per segon any consecutiu com la xarxa adequada per trobar els millors aliats per innovar i fer créixer els projectes més innovadors. La Fundació treballa a través de la divulgació, interconnexió i promoció de les diverses formes de talent i innovació empresarial.

Contingut relacionat

Carregant...
x