Catalonia Talent

Catalonia Talent

La Fundació Impulsa Talentum i Eurecat s'alien per liderar la recerca en gestió del talent i coneixement

3 de juliol de 2023

Articles - Cičncia i Coneixement

  • L'acord inclou estratègies perquè Eurecat esdevingui l'entitat de referència per a la Càtedra Impulsa Talentum en transferència de coneixement a les organitzacions.
  • En el marc de l'aliança, Eurecat formarà part de la Càtedra Impulsa Talentum i liderarà estudis i investigacions acadèmiques en l’àmbit de la transferència i la gestió del coneixement, i marcarà línies d’actuació i tendències, entre d’altres.

El centre tecnològic Eurecat i la Fundació Impulsa Talentum han rubricat un conveni de col·laboració per liderar les estratègies i comunicacions en gestió del talent a les organitzacions. L'acord inclou diverses estratègies perquè Eurecat esdevingui l'entitat de referència per a la Càtedra Impulsa Talentum en els àmbits relatius a la transferència de coneixement a les organitzacions, especialment en el sector tecnològic.

L'aliança permetrà que Eurecat formi part de la Càtedra Impulsa Talentum, liderant estudis i investigacions acadèmiques en aquest àmbit, especialitzat en la transferència i gestió del coneixement, proposant línies d'actuació i continguts, i marcant les tendències, bones pràctiques i àrees de treball de la Càtedra. 

Segons el director general Corporatiu i d’Operacions d'Eurecat, Xavier López, el conveni de col·laboració amb la Fundació Impulsa Talentum “s’inscriu en l’objectiu d’Eurecat de potenciar l’ecosistema d’innovació de Catalunya, aportant l’expertesa del centre tecnològic en recerca i desenvolupament i promovent la transferència tecnològica i de coneixement a les empreses i a la societat”. 

En el marc d’aquesta col·laboració, “contribuirem a identificar i a posar en comú avenços i iniciatives capdavanteres que permetin donar resposta a reptes presents i futurs”, afegeix el director general de Negoci d’Eurecat, Miquel Rey

Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, també posa el focus en la comunicació. “Aquest acord fa possible que des de l'ecosistema de la fundació, i el mitjà de comunicació Catalonia Talent, puguem difondre totes aquelles bones pràctiques, empreses i emprenedors d'èxit, projectes rellevants i amb impacte, i propostes que generin valor, que s'hagin desenvolupat en el marc d'Eurecat, multiplicant així l'impacte comunicatiu a la societat”.

La Càtedra Impulsa Talentum es presentarà les properes setmanes en un acte en què es donaran a conèixer alguns dels patrons de la mateixa, sota el paraigua de la Universitat Pompeu Fabra. Oriol Amat en serà el codirector, al costat de Bru Recolons, president de la Fundació Impulsa Talentum, entitat promotora de la Càtedra.

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x