Catalonia Talent

Catalonia Talent

Tres treballs sobre l’impacte de la covid-19 guanyen el Repte Barcelona Dades Obertes

2 de juny de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona va acollir el passat 25 de maig el lliurament de premis del Repte Barcelona Dades Obertes Quarta edicio_2021, un concurs que des de fa quatre anys organitza l’Ajuntament de Barcelona per promoure l’ús de les dades obertes com a recurs educatiu. Enguany, sis instituts optaven amb els seus projectes a guanyar la quarta edició del concurs que busca fomentar l’ús de les dades obertes i l’esperit crític de l’alumnat als centres educatius.

Els treballs fets per alumnat de tres instituts sobre l’impacte de la Covid-19, amb diferents aproximacions, han estat els guanyadors. La molt bona qualitat dels treballs presentats no ha facilitat la tasca de valoració al jurat d’experts. L’Institut Josep Serrat i Bonastre guanya el primer premi pel seu treball sobre l’impacte de la covid-19 en l’economia de la ciutat, seguit per l’Institut Vila de Gràcia, que guanya el segon premi pel seu anàlisis sobre com ha afectat la pandèmia a la vida quotidiana i l’Institut Josep Comas que queda en el tercer lloc, amb un treball sobre la qualitat de l’aire durant la pandèmia.

El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha presidit l’acte d’atorgament de premis que s’ha celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament. Els 3 primers equips classificats podran gaudir de l’experiència ‘Descobrim la natura amb imatges aèries de drons’.

Temes Repte Barcelona Dades ObertesAjuntament de Barcelonaconcursrecurs educatiu

Contingut relacionat

Carregant...
x