Catalonia Talent

Catalonia Talent

El Congrés de Talent i Coneixement reunirà Mas Colell, Sala i Martin, Amat, Hoffman, Blackman i noms destacats de l'empresariat català

6 de novembre de 2021

Articles - Ciència i Coneixement

El Talent & Knowledge Congress, que se celebra els propers 26 i 27 de novembre a Sant Cugat, ha informat aquest divendres del conjunt de ponents que formaran part de l'esdeveniment, entre els que destaquen noms reconeguts del sector tecnològic i econòmic nacional i internacional.

En destaca la presència del director de GSMA Mobile World Congress, John Hoffman, al costat del promotor de la fira ISE Integrated Systems, Michael Blackman, l'ex-conseller i professor Andreu Mas-Colell, l'economista Xavier Sala i Martín, o l'economista i rector Oriol Amat. De l'àmbit empresarial hi ha confirmada la presència de Felipe Campos, conseller delegat d'Aigües de Barcelona, Iván González, director de màrketing de Seidor, o Josep Ametller, fundador del grup Ametller Origen. 

A més, hi destaquen noms de l'administració, ja que l'activitat serà inaugurada i clausurada respectivament per les conselleres Teresa Jordà i Gemma Geis i compta amb la presència del Vicepresident Jordi Puigneró, amb l'interès de demostrar que la gestió del talent i el coneixement a l'interior de l'àmbit empresarial i de l'administració, és transversal i forma part de tots els àmbits. Així mateix, s'inclou una amplia representació de l'àmbit empresarial i emprenedor del país.

Segons Bru Recolons, fundador de la Fundació Impulsa Talentum XXI, el Congrés tindrà dos objectius principals: El primer, construir, al costat dels impulsors en gestió de talent i coneixement el "Road Map" que regirà els congressos internacionals anuals i la càtedra que està creant amb una universitat catalana sobre gestió de talent i coneixement com a motor de la transformació de les empreses. El segon, actuar en un futur de Market Place i impulsar, al costat dels promotors de la gestió de talent i coneixement, la creació d'un market place, un punt de trobada i una fira internacional on l'oferta i la demanda puguin trobar-se. On els líders trobin talent, reforcin la seva reputació i incorporin noves solucions. Per a connectar tots aquells actors que poden oferir o intercanviar les últimes eines i tendències empresarials per transformar i millorar les empreses i el seu entorn.

El Congrés té lloc a Esade Creápolis i compta amb el suport de Sant Cugat Empresarial. El Catalonia Talent n'és el mitjà de comunicació patrocinador.

Temes talentconeixementcongrésSant Cugat

Contingut relacionat

Recorda el futur
Carregant...
x