Catalonia Talent

Catalonia Talent

"Napoleó, la revolució i els catalans" d'Antoni Gelonch, de gira per Catalunya

12 d'abril de 2021

Articles - Cultura

L'escriptor Antoni Gelonch, president d'honor de la Welcome Talent Society, entitat impulsora del Catalonia Talent, ha iniciat la gira de presentacions de la seva darrera obra "Napoleó, la revolució i els catalans", pel territori català. L'assaig, aparegut aquest 2021 en el marc de les commemoracions del 200 aniversari de la mort de Napoleó Bonaparte, és part d'una trilogia que analitza diversos moments històrics i fundacionals d'Europa: la reforma luterana, la Revolució francesa, i el despertar intel·lectual dels anys 50 i 60 del segle XX.

En el marc d'aquesta gira de presentacions, aquesta setmana inclou Sant Cugat el dilluns 12, on Gelonch parlarà amb Lluís Recoder al Museu del Monestir a les 19h; Vic, amb l'alcadessa Anna Erra dimarts 13 a la Sala Modernista del Casino de Vic; l'Espai Òmnium de Manresa, el dijous 15, on parlarà amb Jordi Rodó, i finalment el divendres 16, amb en Francesc Romeu, al Teatre l'Amistat de Mollerussa.

Els aforaments per a aquestes activitats és limitat. Caldrà fer reserva prèvia. Podeu consultar-ho a les xarxes socials de l'autor.

Temes GelonchAntoniNapoleórevoluciócatalans

Contingut relacionat

Carregant...
x